Under höstens storstilade firande av SweClockers 20-årsjubileum kammade Inet hem priset som "Årets datorbutik", framröstat av er medlemmar. Många är vi som handlat hos dem, både i butik och på nätet, men betydligt färre vet hur den dagliga verksamheten ser ut. Därför packade vi kamera och tog tåget till Göteborg, för att ta reda på vad som får Inet att ticka.

I det första delen av vårt nya videoreportage från Göteborg besöker vi Inets huvudkontor i Sisjön, som huserar allt från kundservice och marknadsavdelning till reparation och deras studio. Följ med när Emil får en guidad rundtur av Johan, intervjuar personer på golvet och lär sig hur maskineriet sitter ihop egentligen.

Vi får bland annat träffa Konstantin, som arbetar med kundservice, samt Daniel, RMA-ansvarig. Emil hinner dessutom med att testa det lokala utbudet av pingvinstänger innan rundturen är över.

1.png
6.png
2.png
3.png
4.png
5.png

Nästa vecka släpper vi del två, när skutan styrs till Inets logistikpartner Exertis Captech. Från deras lager i Göteborg skickas samtliga komponenter och produkter som klickas hem på Inets hemsida. Det blir kvadratmeter i tusental, lika många pingvinstänger och en robot som sorterar kollin snabbare än Jacob hinner säga ray tracing. Missa inte det!