Efter 33 år i tjänst ansåg ESET:s svenska filial att det var dags att skicka maskoten "Andy" på semester, men den stora frågan var vad han skulle göra. I vanlig ordning levererade medlemmarna en lång rad kreativa bidrag och nu har juryn hos ESET utsett tre vinnare.

ESET-1.jpg

Det vinnande bidraget skickade Andy till Disney World.

ESET-2.png

Det andra skickade Andy på surfsemester

ESET-3.jpg

På plats tre besöker Andy sin gudomliga förfäder i Mexico

Tävlingsvinster

#

Medlem

Vinst

Värde

1

@adde_johan

Xiaomi Roborock S50 (robotdammsugare)
ESET Internet Security (fem enheter)


799 kr

2

@NeigaN

Makeblock Mbot-S Explorer
ESET Internet Security (fem enheter)

1 299 kr
799 kr

3

@slusk

ESET Internet Security (fem enheter)

799 kr

Den som kammar hem toppriset är @adde_johan, som skickar Andy till Disney World. Där styr robotmaskoten upp säkerheten och inleder, till Musse Piggs stora förtret, en kärleksrelation med Mimmi Pigg. Andy lämnar det gamla livet bakom sig, blir VD och döper om till parken till ESET World. En förbittrad Musse Pigg köper bostadsrätt och börjar arbeta på Universal Studios.

Det här med att surfa säkert är ingen konst för Andy – vare sig på internet eller ute till havs. Vad passar då bättre än att skicka honom till en tropisk ö med surfingbräda i högsta hugg? Det bidraget levererade @NeigaN, som kan glädje sig åt en andra plats i tävlingen.

Inte alla vet det vad som hände Mayafolket, men lyckligtvis har vi @slusk som kan leverera (alternativ) fakta i ämnet. Redan på 1000-talet tillbad Mayafolket guden "ESET" som beskyddade från sjukdomar – sen bytte de till Norton och resten är så att säga historia.

Samtliga vinnare kammar hem varsin licens av ESET Internet Security för upp till fem enheter, varav ettan och tvåan även får varsin hård vinst. Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers och ESET!

Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses en ny vinnare.