Utvecklaren Bungie släppte år 2017 rymdäventyret Destiny 2, där spelaren tillsammans med andra Guardian-hjältar ska bekämpa ondskan, utföra raider och uppgradera vapen samt egenskaper. Sedan lanseringen har utvecklaren inte legat på latsidan: med jämna mellanrum har spelet försetts med nytt innehåll genom säsonger och expansioner, samtidigt som titeln sedan en tid tillbaka är gratis.

Nu firar Bungie lanseringen av Destiny 2: Beyond Light med en quiz på SweClockers. Det handlar givetvis om spelet och dess nyheter, med inslag av frågor med temariktig rymdkaraktär. Bland nyheterna märks fortsättningen på berättelsen, en ny underklass samt den frostiga månen Europa.

Spelet släpps till till PC, Xbox, Playstation samt Stadia, och för den som är nyfiken finns en grundlig genomgång av innehållet på spelsajten FZ. Kör igång quizen och testa kunskaperna. Hur många rätt får du? Dela med dig i kommentarstråden!

Sponsras av Bungie

Denna artikel produceras i samarbete med Bungie. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Advertisement