I dessa tider tar e-handeln större plats och då inte minst Black Friday, som med en månad till julafton är ett utmärkt tillfälle att fynda julklappar till dig själv och närstående. Den officiella dagen för reafesten är först fredag den 27 november, men då återförsäljarna åter drabbats av kollektiv minnesförlust och glömt övriga veckodagar är det fredag varje dag.

Black-Friday-2020.JPG

Hitta de bästa kampanjerna och tipsa varandra på SweClockers!

För att öka chanserna hos SweClockers medlemmar att fynda väljer vi att öppna vår specialsida för Black Friday redan nu. Här kan du hjälpa dig själv och andra att hitta de bästa kampanjpriserna genom den officiella fyndtråden, där allt du behöver göra är att följa mallen för att systemet ska snappa upp och lägga tipset i en överskådlig lista.

Specialsida: Black Friday

Söndag den 22 november klockan 00:00 drar våra samarbetspartner på samma specialsida också igång sina kampanjer, med finfina deals och erbjudanden för SweClockers medlemmar.

Om Black Friday

Shopping- och readagen Black Friday kommer ursprungligen från USA och äger rum dagen efter Thanksgiving, som infaller den fjärde torsdagen i november. Dagen ses ofta som startskottet på julhandeln och har sedan år 2013 blivit en stor kampanjfest även i Sverige.