För er som antingen missade SweClockers Live 2020 eller som fick mersmak av vår intervju med Intels Frank Soqui har vi nu klippt ihop allt material vi spelade in. Det är cirka 13 extra minuter jämfört med versionen vi sände live den 11 november i år.

Frank Soqui är något så tungvrickande som "Vice President & General Manager Desktop, Workstation and Channel Group" och har tidigare varit chef över Intels HEDT-plattform (High End Desktop), deras VR-satsningar, Intels "Gaming Group" med mera.

Totalt har han över 39 års erfarenhet på bolaget och har varit inblandad i nästan alla större aspekter av verksamheten förutom lagring och mjukvara, även om han jobbat angränsande till dessa avdelningar också.

Intervjun är dryga 35 minuter lång och sker uteslutande på engelska. Tyvärr har vi inte resurserna att översätta och texta hela intervjun på svenska. Däremot bör Youtubes automatiska maskintextning fungera på videon, om än inte direkt vid publiceringstillfället.

Eftersom intervjun var en del av SweClockers Live, vilket är tänkt att vara ett underhållningsprogram, är frågorna inte nödvändigtvis av karaktären "kniven mot strupen" men vi hoppas att ni ändå finner dem intressanta.

Inom någon vecka kommer vi självklart också att publicera hela intervjun med Robert Hallock från AMD och som utlovat jagar vi Nvidia för att få till ett liknande intervjutillfälle med dem.

Läs mer om våra Intervjuer med AMD och Intel på SweClockers Live:

Vad tycker du om intervjuformatet, intervjun i sig och vilka personer eller bolag borde vi få att ställa upp på framtida intervjuer?