För dig som missade SweClockers Live 2020 eller blev sugen på att höra mer från AMD:s Robert Hallock har vi klippt ihop en längre version av intervjun som sändes den 11 november i år.

Roberts titel är "Product Technical Marketing Leader – Ryzen Processors", vilket kort och gott innebär att han är ytterst ansvarig för marknadsföringen av AMD:s processorer. Då Robert enbart jobbar med processorer ställs inga frågor om grafikkort och dessutom genomfördes intervjun innan lanseringen av grafikkorten Radeon RX 6800 XT och RX 6800.

Är du däremot intresserad av varför Ryzen 5000-serien inte är officiellt kompatibel med AMD:s 300-seriens styrkretsar, hur bolaget ser på framtida High End Desktop-plattformar (HEDT) med massvis av kärnor eller bara allmänt mer detaljer om Zen-arkitekturen har Robert mycket att säga.

Eftersom intervjun var en del av SweClockers Live, vilket är tänkt att vara ett underhållningsprogram, är frågorna inte nödvändigtvis av karaktären "kniven mot strupen" men vi hoppas att ni ändå finner dem intressanta.

Intervjun sker uteslutande på engelska och tyvärr finns inga möjligheter att texta hela på svenska. Däremot bör Youtubes automatiska maskintextning fungera, om än inte direkt vid publiceringstillfället. Totalt klockar intervjun in på 46 minuter och är alltså nästan dubbelt så lång som det segment vi sände under SweClockers Live.

Läs mer om våra Intervjuer med AMD och Intel på SweClockers Live:

Vad tycker du om intervjuformatet, intervjun i sig och vilka personer eller bolag borde vi få att ställa upp på framtida intervjuer?