Det har varit ett märkligt år för de flesta. Hårdvaruentusiaster har ändå kunnat glädjas av att det varit ett av de mest händelserika på flera år, då den heliga treenigheten AMD, Intel och Nvidia levererat nyheter i stora lass. Nya processorer, grafikkort med usel tillgänglighet, nya spelkonsoler och lovord om framtiden.

För att avrunda året tar Jacob, Jonas, Kenneth, Anton och Andreas plats framför kameran. Det blir en stor sammanfattning med saker som hänt, personliga tankegångar och framåtblickande. Dröjer det ett helt halvår innan då fjolårets lanserade grafikkort går att köpa, blir Intel åter herre på täppan i spel med Rocket Lake och blir det direktbevakning från hårdvaru-Mecka Computex 2021 i Taiwan?

SweClockers redaktion hälsar er alla ett riktigt gott nytt år! Vi ses år 2021 med tillförsikt om ännu mer hårdvara och viktigast av allt, bättre tider för oss alla.

Första kvartalet

Andra kvartalet

Tredje kvartalet

Fjärde kvartalet

Avsnitt: SweClockers nyårskrönika 2020

Längd 02:19:08, filstorlek 191,09 MB

SweClockers Podcast går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.