Medlemmarna gjorde sina röster hörda i inte bara en utan två omröstningar om vilken musmatta SweClockers borde sälja under 2021. I processen blev "vilken" istället "vilka" då många medlemmar som missade chansen att köpa den första krävde hexagonmotivets återkomst.

Nu har det blivit dags för oss att lägga beställningen mot fabriken i Kina. Producenten är densamma som senast vilken innebär att musmattorna tillverkas av en av världens största musmattetillverkare, som för att nämna några har Logitech, Steelseries och Asus som storkunder.

Här används den mest påkostade grundmodellen med underlag av naturgummi, extra tät polyester och helsydda kanter. Trycktekniken är "full sublimering" och innebär att färgen går in i tyget och inte bildar någon yta. Nytt för i år är att den levereras i en så kallad drawstring-förpackning så att man lätt kan packa ned den för att ta med på exempelvis LAN.

Förboka din musmatta idag!

De två motiven erbjuds i storlekarna XL (460 × 400 mm) respektive XXL (900 × 400 mm) och är förutom storleken identiska i form av materialval och kvalitet. Den mindre varianten kostar 299 kronor medan XXL-modellen ligger på 499 kronor. Vi har samtidigt sänkt fraktkostnaden från tidigare 70 till 49 kronor.

XL: 460 × 400 × 3 mm:

SweClockers-musmatta-2.jpg

SweClockers XL-musmatta med motiven "Hexagon" respektive "Arthrosop"

XXL: 900 × 400 × 3 mm:

Musmatta-Hexa.jpg

SweClockers XXL-musmatta med motivet "Hexagon"

Musmatta-Apos.jpg

SweClockers XXL-musmatta med motivet "Arthrosop"

I den första omröstningen kammande som bekant @Arthrosop hem en övertygande vinst med sitt bidrag. I forumet såg vi också många som önskade att få se en comeback från det gamla hexagonmotivet vi sålde året dessförinnan. Därför tog vi till valurnorna igen och kastade in ett tredje alternativ som också hade dykt upp på vägen.

I slutändan stod Arthrosop och hexagonmattan kvar som vinnare och därför gör vi slag i saken och producerar både motiven! Nytt för i år blir en mer "vanlig" XL-storlek i tillskott till XXL, något som också efterfrågats ofta.

Specifikationer: SweClockers musmattor

Material

Textil

Baksida

Naturgummi

Tryck

Fullfärgssublimering

Förpackning

Återförslutningsbar drawstring

Övrigt

Sydda kanter, laserskärning, formstretchad

Dimension XL

460 × 400 × 3 mm

Dimension XXL

900 × 400 × 3 mm

Anledningen att vi tar förbeställningar är för att kunna avgöra hur stor beställning vi ska lägga mot fabriken. Senast underskattade vi efterfrågan och denna gång vill vi se till att de som vill ha en musmatta också ska kunna få tag på en!

Leveranstid från förbokningstillfället är cirka 50-60 dagar då dessa ska tryckas och sedan levereras till Sverige med tågfrakt. Givetvis kommer vi också att beställa ett visst överskott av musmattor så att även ni som inte kan tänka er att förbeställa får en chans att knipa ett exemplar.

För att vara helt säker på tilldelning rekommenderar vi däremot starkt att ni förbeställer det motiv och den storlek ni siktat in er på. Fredagen den 19 mars kommer vi att lägga ordern mot vår leverantör, så passa på att säkra ett exemplar innan dess!

Kommer du beställa en musmatta? Tillhör du dem som missade chansen sist vi hade dem på lager?