Det har blivit dags för SweClockers medlemmar att utse vad som var bäst och sämst det väldigt speciella coronaåret 2020. För en dryg månad sedan fick alla medlemmar nominera årets datorbutik, produkt, galleri, delimacka och bajsmacka. Vi har tagit med de alternativ som fick två nomineringar eller fler.

Gör din röst hörd i så många kategorier som möjligt, men givetvis kan du hoppa över en kategori och ändå rösta i de andra. Resultaten och vinnarna avslöjas under SweClockers Live! den 27 maj.

Nytt för i år är att vi ber vi nominerade bolag att avstå från att länka in till denna omröstning eller på andra sätt mobilisera sina kundbaser för att rösta. Anledningen till detta är att vi vill se communityts opåverkade åsikter reflekteras i omröstningen, och att det inte blir ett mått på vem som driver mest trafik till vår artikel.

Årets datorbutik.png

Fem butiker blev nominerade till årets datorbutik, varav Amazon är en nykomlingen som inte figurerat i detta sammanhang förut.

Årets produkt.png

Årets produkt blev en kombination av hela produktserier och specifika produkter. Spelkonsoler, grafikkort och processorer står på menyn. AMD:s 6000-serie gick onominerad och finns därför inte med bland alternativen.

Årets galleri.png

Medlemmarnas kreativitet sätts på prov i årets galleri, den kategori som fick flest nomineringar sett till antalet alternativ.

Nostalgasm.png
8bit.png
moderkort.png
datormiddag.png
Smart hus.png
the crow.png
Meshify.png
wraith.png
Retrokonsolen.png
Tilia.png
legopiano.png

Årets deli.png

Vad är motsatsen till en bajsmacka? En delimacka förstås. Här vill vi veta vilka fenomen ni tyckte bäst om det gångna året.

Årets skit.png

Ingen vill ha en bajsmacka men vi ber er ändå rösta på den ni tyckte var värst.

Är du nyfiken på vilka vinnarna blir är det så enkelt som att kika in den 27 maj på SweClockers Live! Sändningen sker på Youtube och Twitch mellan 18:00 och 21:00. Vi önskar de nominerade lycka till!

Till samlingsnyheten för SweClockers Live!