Redaktionens äventyr med robotdammsugare får oanade konsekvenser. SweClockers är nu indragna i en batalj som kommer gå till historien som en av de mest prestigefyllda medlemstävlingarna genom tiderna. Det är dags att presentera storslagna Roborock Championship – en brutalnördig robotkamp i hjärtat av huvudstaden!

helbild.jpg

Den som blir uttagen i tävlingen kommer att få resa till gamingpalatset Red Bull Gaming Sphere vid Odenplan i Stockholm. Fyra deltagare utrustas med varsin nylanserad Roborock S7 och gör upp om titeln SweClockers främste dammsugarpilot i tre hemliga tävlingsgrenar. Robotdammsugaren kan nämligen styras likt en radiostyrd terminator bil och användas för att navigera banor, plocka upp föremål och klämma till motståndare.

Utöver ära och berömmelse kan de tävlande se fram en hel del godsaker på prispallen. Alla som deltar i robotkampen kommer att få varsin Roborock S7 till ett värde av 5 790 kronor. Vinnaren kammar dessutom hem ett tillbehörspaket med handdammsugaren Roborock H6 och blir även först i Sverige med automat-tömmaren Roborock Auto Empty Dock.

knivar.jpg

Är du sugen på att tävla i Roborock Championship? Missa inte att anmäla dig i formuläret nedan. Uttagningen pågår till och med den 15 april och den fysiska tävlingen äger sedan rum den 29 april (heldag). Hela evenemanget kommer givetvis att filmas och publiceras på SweClockers. Lycka till!

S7.jpg

Nya Roborock S7 med Sonic Vibration Technology

Den senaste generationen av Roborocks robotdammsugare ger röstkontroll och exakt ruttspårning med LiDAR-navigering. Sugkraften uppgraderas till 2500 PA och det nya moppsystemet Sonic Vibration Technology vibrerar för att komma åt ingrodda fläckar på golvet. Dessutom lyfts moppen automatiskt när den känner av en matta.

  • Exakt ruttspårning och LiDAR-navigering

  • Moppning och dammsugning samtidigt

  • Vibrerande moppsystem och matt-igenkänning

  • Ny gummerad borste

  • Barn- och husdjurs-lås

Roborock S7 börjar säljas den 5 maj till det rekommenderade priset 5 790 kronor.

Roborock-Logo.png

Sponsras av Roborock

Denna artikel produceras i samarbete med Roborock som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.