Efter framgången med @Samsung är det dags att för den välkända mobiltelefontillverkaren att ta nästa steg och öka närvaron i forumet. Är du en riktig teknikfantast som vill vara medlemmarnas direktlänk till Samsung, bistå med teknisk expertis och få produktnyheter före alla andra? Missa inte chansen att bli Samsungs mobilexpert på SweClockers!

SweC-Gubben-Framsida2.png

Uppdraget

  • Vara medlemmarnas direktlänk till Samsung i forumet

  • Bidra med teknisk expertis inom mobiltelefoner, plattor och wearables

  • Utveckla rollen och Samsungs engagemang i forumet

  • Vara Samsungs "öra mot communityt" genom att snappa upp trender och aktuella händelser

  • Löpande delta i diskussioner, skapa närvaro i forumet och forma goda relationer till medlemmarna

För att trivas med uppdraget behöver du vara en tvättäkta SweClockare, som vant navigerar forumet och vet hur man på bästa sätt är med och bidrar i diskussionerna. Självklart ska du samtidigt vara en mobilentusiast av rang med djupt intresse för Samsungs telefoner, plattor och wearables.

Som person behöver du vara social, självgående och duktig på att kommunicera i text. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundtjänst eller i butik. Dessutom är det mycket meriterande om du sedan länge är aktiv medlem på SweClockers med en gedigen historik i forumet.

Tjänsten är på deltid med flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete och startdatum enligt överenskommelse. Uppdraget pågår i ett halvår och det finns därefter även möjlighet till förlängning.

Låter detta som klippt och skuret för dig? Skicka in ditt personliga brev och CV till samsung@geeks.se. Sista ansökningsdag är den 1 maj.