Efter succén 2019 blev det under hösten 2020 en ny upplaga av SweClockers Live! i digitalt format. Det här följer vi redan nu under våren upp med SweClockers Live! 2021 som blir ännu en fullspäckad kväll med datorhårdvara i fokus. Det blir ett gäng panelsnack av och med redaktionen, tävling löper genom hela kvällen, intervjuer med giganter i branschen, och mycket mer.

Det här är samlingsnyheten för allt som rör SweClockers Live! 2021 och artikeln uppdateras löpande i takt med att vi spikar detaljerna för kvällen. Det är med andra ord här du ska titta in om du vill veta det senaste, och givetvis kommer artikeln att återkommande dyka upp på framsidan fram till den 27 maj!

Bästa och sämsta år 2020

Under mars nominerade SweClockers medlemmar 2020 års bästa och sämsta inom flera kategorier, något som i slutet av april följdes upp av en omröstning. Under SweClockers Live! 2021 presenterar vi vinnarna i Årets datorbutik, Årets produkt, Årets galleri och Årets delimacka. Då 2020 levererade både en pandemi och dåliga nyheter i hårdvaruvärlden har vi även en "vinnare" av Årets bajsmacka.

Årets bästa och sämsta presenteras på SweClockers Live! 2021

Panelsnack med redaktionen

Förutom att programleda showen kommer redaktionen givetvis ta sig tid för insatta diskussioner om produkterna och händelserna i branschen. Det råder ingen brist på ämnen att prata om och vi vill givetvis fokusera på vad som är viktigast för dig. Hjälp oss med urvalet och kom med förslag på ämnen att snacka om inom datorernas underbara värld.

SweClockers Live! 2021 panelsnack – vad ska redaktionen prata om?

Schema för kvällen, panelsnacken, tävling, intervjuer och mycket mer presenteras inom kort ...