Snart är det äntligen dags! För några veckor sedan öppnades ansökningarna till Roborock Championship och nu kommer fyra medlemmar kämpa i en av SweClockers mest prestigefyllda tävlingar genom tiderna. Det handlar givetvis om dammsugare, men inte vilka trötta handjagare som helst utan om den nya robotdammsugaren Roborock S7.

R8.jpg

Foto: Francisco Herrera @xavixoto

R17.jpg
R15.jpg
R12.jpg
R6.jpg
R2.jpg

I robotkampen tävlar inga mindre än Simon @twk Wall, Christoffer @Taskman Dahlberg, Robin @mrbobbin Häggblom och Fredrik @Brekker Forsberg. Tävlingen leds av Jakob Vastamäki och Kjell Eriksson, två rutinerade programledare som med nerver av stål ställer deltagarna på prov och guidar tittarna genom tävlingen.

De fyra deltagarna möts i tre omsorgsfullt utformande grenar, alla med olika krav på kvickhet, precision och strategiskt tänkande. Dessutom väntar en och annan hårig överraskning när det är dags att ta reda på vem som är vår främste dammsugarpilot. Missa inte Roborock Championship här på SweClockers!

Roborock Championship
Onsdag 12 maj
Klockan 19:00

Lägg till i kalendern:

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo

Tävlande

twk.jpg

Simon @twk Wall

Simon är 31 år, bor i Sigtuna och jobbar som lärare. Han är en trogen SweClockers-läsare och Robot Wars-tittare, som minns barndomens glädjeämne robotkrig med obscena mängder O'boy och nymikrad panpizza framför teven. Till hans nuvarande intressen hör passande nog både smarta hem och gaming.


taskman.jpg

Christoffer @Taskman Dahlberg

Christoffer är 35 år, bor i Tyresö och jobbar som IT-ansvarig. Han kallar sig för mannen som byter mobiltelefon oftare än vad andra byter underkläder och som nybliven pappa hör inte städning till favoritsysslorna. Han vill hellre parkera i soffan och njuta av sin Playstation 5.


edsbyn.jpg

Robin @mrbobbin Häggblom

Robin är 27 år, bor i Edsbyn och arbetar som barista. Han beskriver sig själv som ett riktigt energiknippe som älskar att träffa nya människor, på mer än ett sätt. När han inte är ute i Hälsinglands skogar och tränar hunden eller sladdar med bilen passar han nämligen på att öva sin aim i snabba FPS-spel.


brekker.jpg

Fredrik @Brekker Forsberg

Fredrik är 27 år och bor i Stockholm, där han studerar IT och marknadskommunikation. Vid sidan om intresset för teknik är han en friluftsfantast som går igång på bländande solnedgångar, glödande lägereldar och välsorterade tältpinnar. Dessutom har han ett visst bollsinne och kan spela badminton.


S7.jpg

Nya Roborock S7 med Sonic Mopping

Den senaste generationen av Roborocks intelligenta robotdammsugare ger röstkontroll och exakt ruttspårning med LiDAR-navigering. Det nya våtmoppsystemet Sonic Mopping vibrerar för att komma åt ingrodda fläckar på golvet och kan även känna av underlaget och lyfta moppen för att undvika mattor.

  • Exakt ruttspårning och LiDAR-navigering

  • Moppning och dammsugning samtidigt

  • Vibrerande moppsystem och matt-igenkänning

  • Ny gummerad borste

  • Barn- och husdjurs-lås

Roborock S7 börjar säljas den 12 maj till det rekommenderade priset 5 790 kronor.

Roborock-Logo.png

Sponsras av Roborock

Denna artikel produceras i samarbete med Roborock som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.