Hösten 2019 inleddes vad som skulle bli en ny tradition. Vi pratar givetvis om SweClockers Live!, en helkväll av festligheter som samlar SweClockers gemenskap. Inget av detta vore möjligt utan sponsorer och våra samarbetspartner. Idag kan vi stolt presentera att Netonnet går in som huvudsponsor och möjliggörare för vårens upplaga av SweClockers Live! 2021.

NetOnNet ser SweClockers Live! 2021 som ett perfekt tillfälle att vara med och kunna supporta entusiastcommunityt. Evenemang som möjliggör att samlas kring intressen som vi också brinner för är otroligt roligt och SweClockers Live! 2021 blir en digital lägereld att sätta sig vid när det fortfarande inte är möjligt att mötas fysiskt.

Under banderollen "SweClockers Live! 2021 presenteras av Netonnet" bjuder vi tillsammans på ett fullspäckat program, med alltifrån panelsnack till intervjuer med branschens giganter, tävlingar och mycket mer. Dagen att ringa in i almanackan är torsdag den 27 maj och klockslaget att hålla reda på är klockan 18:00. Vi ses digitalt!

På tal om att ses digitalt kan vi också passa på att avslöja att vi redan nu börjat skissa på hur ett fysiskt event kan se ut i november, om omständigheterna tillåter det. Givetvis utan att missa det vi byggt upp med våra digitala event!

Du har väl koll på datumet och har skrivit upp det i din kalender, inte sant?