Om knappt två veckor går SweClockers Live! 2021 av stapeln. I rådande tider blir det åter i ett digitalt format, och med lärdomarna från i fjol har vi arbetat på att bättre engagera er alla som sitter hemma och följer evenemanget. För att hjälpa oss att leverera en helkväll av underhållning och aktiviteter har Netonnet gått in som huvudsponsor, men nu tar vi även in tre sponsorer till som står SweClockers gemenskap varmt om hjärtat – Inet, Asus och AOC.

SweC-Live.jpg

Från festligheterna på SweClockers Live! 2019 i Skyddsrummet, Stockholm

Inet på SweClockers Live! 2021

För den som varit med länge på SweClockers är Inet inget nytt ansikte. De var bland de första att för väldigt länge sedan började erbjuda gratis frakt till SweClockers medlemmar och har med åren växt till en storfavorit, med utmärkelser som "Årets datorbutik" flera år i följd. Genom sina aktiviteter under vårt 20-årsfirande var de också högst bidragande att göra en lyckad kväll.

SweClockers community har alltid och kommer alltid vara otroligt viktigt för oss och det är en självklarhet att vara med på ett sånt här event. Det var aldrig en fråga om OM, utan HUR vi skulle vara med.

Genom det nya spännande liveformatet kommer vi prata och svara på frågor direkt med medlemmarna. Vår inköpschef John Ljungström kommer vara med under hela kvällen för att ge en unik inblick om läget på marknaden från vårt perspektiv som återförsäljare.

Och självklart, precis som alltid när vi gör något, kommer vi erbjuda riktigt vassa erbjudande för alla teknikentusiaster som kollar.

Inför den stora kvällen ska Inet lansera en tävling på sajten, där tre medlemmar får chansen att vinna varsitt riktigt eftertraktat pris. Som om inte det vore nog – det vinnande bidraget går vidare till final, där medlemmarna under själva evenemanget ska rösta fram sin favorit. Därtill kommer Inet under kvällen att leverera SweClockers-exklusiva erbjudanden!

PXL_20210514_082316776.png

Asus på SweClockers Live! 2021

Elektronikjätten Asus är inte heller någon duvunge, vare sig globalt eller i SweClockers forum. De är också ett av de vanligast förekommande varumärkena bland medlemmar och då främst med sitt gaming-varumärke Republic of Gamers. Med de orden har Asus mycket att leva upp till, och vi vågar nästan garantera att de gör det.

Självklart missar vi på ASUS inte möjligheten att digitalt hänga med Sveriges härligaste community. Vi firar genom att ta med vår kanske häftigaste tävlingsvinst någonsin!

Innan SweClockers Live! 2021 släpps en tävling på sajten med ett påkostat pris av sällan skådat slag. Både sett till det hårda, men också det där mjuka värdet som inte är att förakta. Håll utkik – under den efterlängtade tillställningen presenteras vinnaren.

AOC på SweClockers Live! 2021

Skärmtillverkaren AOC har på kort tid gått från en underdog på svenska marknaden till att bli bland de största inom skärmar, med ett brett sortiment från de mest prisvärda modellerna upp till toppmodeller i entusiastklassen. Till skillnad från både Inet och Asus lägger AOC allt sitt fokus under SweClockers Live! 2021-kvällen, från klockan 18:00 fram till slutet.

Det är få forum som har så hög nivå som SweClockers, och det är ju framförallt tack vare medlemmarna. Som skärmtillverkare är det superviktigt för oss att vara där våra viktigaste kunder är, och det är ju på SweClockers Live! 2021.

Under kvällen drar AOC igång en tävling som lär bli uppskattad av alla internetinvånare med humor och inte minst glimten i ögat. När kvällen lider mot sitt slut presenteras det bästa bidraget – och vinnaren. Priset? Ja, även här får du vänta och se.

Varmt välkomna till SweClockers Live! 2021 klockan 18:00 den 27 maj!