Det är ingen nyhet att IT-branschen skriar efter utvecklare av alla dess slag och att det saknas kompetens för att fylla alla de positioner som erbjuds. De seniora positionerna är ofta svårast, och företag kan behöva söka med både ljus och lykta för att hitta rätt kompetens.

Det senaste året har ställt nya krav på både arbetsplats och arbetstagare och frågor kring distansarbete är högaktuella. För vissa kan det kännas mer osäkert att våga byta arbetsplats om det inte gäller något alldeles särskilt.

Den här veckan vill både vi och Qamcom veta vad du tycker! Vilka kriterier behöver en arbetsplats från dina drömmar uppfylla? Det går att välja flera alternativ, så välj ut de du känner är viktigast och som du prioriterar allra högst. Delta i omröstningen nedan och diskutera med medlemmarna i forumet!

Sponsras av Qamcom
Denna artikel produceras i samarbete med Qamcom som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.