Det har snart gått nio månader sedan Nvidia lanserade Geforce RTX 3000-serien med RTX 3080 först ut. Det blev en imponerande uppställning grafikkort som senare fick sällskap av AMD, men de tekniska och prestandamässiga framgångarna har svärtats ned av löjligt låg tillgång. Tillhör du en av de många som gått bet på att köpa ett grafikkort?

T-shirt-grafikkortstravesti.png

I SweClockers butik lanserar vi nu vår nya T-shirt "Grafikkortstravesti", i vilken du själv får fylla i hur länge du väntat på att få kasta pengar på ett grafikkort. Följer gör ett konstaterande att du istället köpte den här T-shirten. Det allra bästa är inte motivet, utan att ... T-shirten finns i lager! Du läste rätt, inga evighetslånga köer, lotterier eller regndanser krävs för att den ska dimpa ned i brevlådan.

Grafikkortstravesti säljs i begränsad upplaga för 199 kronor och finns i storlekar från S till XXXL.

Ekologisk premiumtextil och rättvisemärkning

Likt våra tidigare T-shirts handlar det om 100 procent kammad och ringsprungen bomull för ett mjukt och följsamt tyg av hög kvalitet. T-shirten är gjorde av ekologiskt odlad bomull som certifierats av Ecocert. Producenten är medlem av Fair Wear Foundation, en global ideell organisation som verkar för att säkerställa och förbättra villkoren för miljontals textilarbetare världen över.

artikelbild.jpg

Trycket görs med discharge-teknik, vilken bleker textilfibrerna för att bilda motivet. Det gör att plagget med dess motiv slits jämnt med tiden. T-shirtens passform är med modern rund ringhals och sidosömmar.