Vägen till årets upplaga av musmattor har varit allt annat än rak. Först ställde containerbristen till med en försening på nästan två månader och väl i Europa anlände de till Polen istället för sin tilltänkta hamn i Tyskland.

Köp din musmatta idag!

När varorna anlänt i Sverige lyckades de bli bortslarvade av UPS någonstans på vägen mellan Västerås och Stockholm. Men till slut har vi nått vägs ände, musmattorna finns äntligen i lager hos vår butikspartner Merch Ants!

Drawrstring_02.png
Drawstring.png
Honeycomb_Stor_Sida.png
Musmatta_Liten.png
Musmatta_Stor_Honeycomb.png
Musmatta_Stor.png
Musmatta_Sydd_Kant.png

Producenten vi använt är densamma som senast vilken innebär att musmattorna tillverkas av en av världens största musmattetillverkare som, för att nämna några, har Logitech, Steelseries och Asus som storkunder. Motiven i sin tur röstades fram av SweClockers medlemmar.

Här används den mest påkostade grundmodellen med underlag av naturgummi, extra tät polyester och helsydda kanter. Trycktekniken är "full sublimering" och innebär att färgen går in i tyget och inte bildar någon yta. Nytt för i år är att den levereras i en så kallad drawstring-förpackning så att man lätt kan packa ned den för att ta med på exempelvis LAN.

De två motiven erbjuds i storlekarna XL (460 × 400 mm) respektive XXL (900 × 400 mm) och är förutom storleken identiska i form av materialval och kvalitet. Den mindre varianten kostar 299 kronor medan XXL-modellen ligger på 499 kronor. Vi har också nyligen sänkt fraktkostnaden från tidigare 70 till 49 kronor.

XL: 460 × 400 × 3 mm:

SweClockers-musmatta-2.jpg

SweClockers XL-musmatta med motiven "Hexagon" respektive "Arthrosop"

XXL: 900 × 400 × 3 mm:

Musmatta-Hexa.jpg

SweClockers XXL-musmatta med motivet "Hexagon"

Musmatta-Apos.jpg

SweClockers XXL-musmatta med motivet "Arthrosop"

I den första omröstningen kammande som bekant @Arthrosop hem en övertygande vinst med sitt bidrag. I forumet såg vi också många som önskade att få se en comeback från det gamla hexagonmotivet vi sålde året dessförinnan. Därför tog vi till valurnorna igen och kastade in ett tredje alternativ som också hade dykt upp på vägen.

I slutändan stod Arthrosop och hexagonmattan kvar som vinnare och därför producerade vi båda motiven! Nytt för i år är också en mer "vanlig" XL-storlek som tillskott till XXL, något som också ofta efterfrågats.

Specifikationer: SweClockers musmattor

Material

Textil

Baksida

Naturgummi

Tryck

Fullfärgssublimering

Förpackning

Återförslutningsbar drawstring

Övrigt

Sydda kanter, laserskärning, formstretchad

Dimension XL

460 × 400 × 3 mm

Dimension XXL

900 × 400 × 3 mm

Vi är extremt tacksamma för det tålamod alla förbeställande kunder visat under de fadäser vi haft på den här resan. Trots hundratals förbeställningar har vi producerat ett visst överskott, nu kan du med andra ord nypa ett exemplar av musmattorna direkt från lager. Antalen är dock begränsade och det kommer att ta åtskilliga månader om vi skulle beställa fler.

Köp din musmatta idag!