Sättet att konsumera nyheter är i ständig förändring. Från papperstidning, till internet och sociala medier. Vi är alla också olika och då inte minst på SweClockers. Många följer slaviskt framsidan och har koll på varje liten grej vi publicerar. Andra besöker mer sporadiskt och missar ibland de stora nedslagen. För dessa är svaret ofta ett nyhetsbrev där guldkornen levereras på mailen.

För en tid sedan lade SweClockers ned det gamla nyhetsbrevet till förmån för en extern tjänst. Anledningen till detta var att det gamla systemet var tungrott och nyhetsbreven tidsödande att skapa, men också att det skulle ta dyrbar utvecklingstid att stöpa om. Vi valde därför att göra en nystart med en extern tjänst med större möjligheter att enklare skräddarsy design och innehåll.

Registrera dig till SweClockers nyhetsbrev

Prenumeranter av SweClockers gamla nyhetsbrev behöver inte göra någonting för att få det nya. Du som prenumererade via den externa tjänsten Constant Contacts behöver registrera dig på nytt. Det gör du under fliken "Nyhetsbrev" högst upp på sajten och där kan du även avregistrera dig.

Prenumerera på SweClockers nyhetsbrev

När? Utskicken sker torsdag eftermiddag / kväll
Hur ofta? I regel en gång i veckan. Undantag kan ske för de riktigt stora händelser.

Efter noggrann utvärdering har vi omprioriterat och återupptar nyhetsbreven i egen regi. Vår egen tekniska plattform har gjorts om från grunden och ger oss samma möjligheter som den externa tjänsten, och mer därtill. Nu har vi också möjligheten att helt styra utvecklingen för att passa behov och önskemål från SweClockers gemenskap.

Den som sedan tidigare är prenumerant på det gamla nyhetsbrevet har redan fått en salva utskick, men nu återlanserar vi oss officiellt. Varje torsdag skickar vi ut ett nyhetsbrev med några av de viktigaste nyheterna under den gångna veckan och det bästa innehållet från SweClockers redaktion. Det blir också en kort ledare med visdomsord från en av våra redaktörer.

Förutom vanliga redaktionella texter kommer varje planerat event och medlemsträffarna Meet & Geek givetvis också att skickas ut i breven.

Avslutningsvis är nyhetsbrevet för dig. Vill du helst att vi sammanfattar veckans stora nyheter, att vi summerar följetänger eller saker från testlabbet? Dela med dig i kommentarsfältet!