Onsdag den 17 november klockan 18:00 blir det en digital fest på SweClockers Live! där vi firar den gemenskap och hobby som förenar oss. Häng med på panelsnack med redaktionen, tävlingar, heta erbjudanden, intervjuer med branschens tungviktare, prisutdelningar och mycket mer!

Höstens tema faller på svenska spelutvecklare där vi har skickat förfrågningar till allt från indiestudios till de stora drakarna. Dennis Gustafsson bakom spelet Teardown var först ut med att bekräfta sitt deltagande. Dimfrost Studio besöker oss fysiskt på plats i form av bolagets VD och producent Fredrik Selldén.

Malmöbaserade Massive gästar också och pratar om sin spelmotor Snowdrop. Ytterligare gäster kommer att avslöjas innan den 17 november. I år vill vi dessutom kraftsamla kring ett välgörande ändamål i form av vår insamling till Barncancerfonden!

Som gubben i lådan har vi i sista stund också lyckats få tag på Nvidia i form av Phil Scott, bolagets Director of Developer Relations som kommer att ansluta till sändningen via videosamtal.

Netonnet kommer precis som förra gången att gå in som huvudsponsor av evenemanget. Även Inet kommer att hoppa på tåget igen och gästar studion i person denna omgång. Missa inte deras tävling inför sändningen som går ut på att skapa en bakgrundsbild för mobiltelefoner.

Bild med sponsor.png

SweClockers Live! presenteras av Netonnet

 
Datum: Onsdag den 17 november
Tid: Klockan 18:00
Längd: Drygt tre timmar
Youtube: Sätt en påminnelse på Youtube!
Facebook: Sätt en påminnelse på Facebook!

Spara datumet i din kalender:

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo