Den japanska skärmtillverkaren EIZO är kända för att göra kompetenta skärmar anpassade för professionella användare, som har behov av god ergonomi och behaglig bild utan högfrekvent flimmer. Nu får medlemmarna chansen att själva undersöka vad det innebär att byta till EIZO och dessutom möjlighet att bjuda in kollegorna till ett spännande experiment på arbetsplatsen.

SIS_2.jpg

Upplägget är mycket enkelt. Ansök i formuläret nedan och berätta om dig och ditt jobb. SweClockers väljer ut 3-4 medlemmar på intressanta arbetsplatser som tillsammans med sina kollegor får testa passande skärmar ur EIZO:s senaste serier under en hel månad.

Det enda som efterfrågas som motprestation är att du skriver en kort rapport om din upplevelse av EIZO:s skärmar, som SweClockers sedan kommer att sammanställa och publicera för övriga medlemmar på sajten. Fäll upp ryggstödet och missa inte att ansöka i länken nedan:

Eizo-Logo.png

I samarbete med Eizo

Denna artikel produceras i betalt samarbete med Eizo. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.