Vi har funderat på hur SweClockers kan bli bättre på att ge tillbaka till samhället i stort och vårt community i synnerhet. I samband med SweClockers Live! den 17 november börjar vi i det bredare perspektivet. Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver.

SweClockers Live! presenteras av Netonnet och kommer i år att fokusera på spelutveckling. Tillsammans med gäster, sponsorer och våra tittare hoppas vi också under sändningens gång belysa Barncancerfonden. Vår insamling drar igång redan idag, för dig som vill tjuvstarta med en donation!

Bidra till Barncancerfonden genom att Swisha:

qrbred.png

Med QR-koden ovan kan du skicka in din donation med Swish redan idag, skulle du hellre vilja använda ett annan betalsätt kan du besöka vår donationssida hos Barncancerfonden. Dela gärna länken och/eller QR-koden med vänner, på sociala medier eller varför inte länka den i din signatur här på forumet?

Donera till insamlingen här!

Håll utkik på sidan för mer information om insamlingen när vi närmar oss sändningen. Vi vill också passa på att rikta ett tack till @Hurtigbullen och @Falcon som nyligen hörde av sig med förslag om detta. Förhoppningsvis kan vi alla tillsammans se detta som ett startskottet på fler liknande aktiviteter!

Datum: Onsdag den 17 november
Tid: Klockan 18:00
Längd: Drygt tre timmar
Youtube: Sätt en påminnelse på Youtube!
Facebook: Sätt en påminnelse på Facebook!

Spara datumet i din kalender:

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo