Redan i förra veckan smygstartade återförsäljare med sina erbjudanden signerade Black Friday, som officiellt äger rum först fredag den 26 november i år. Med tusentals och åter tusentals erbjudanden är det svårt att navigera sig fram och hitta de bästa guldkornen, något SweClockers i vanlig ordning givetvis står till tjänst med.

I förra veckan öppnade SweClockers sin årliga specialsida för Black Friday, i vilken vi alla gemensamt tipsar om de bästa erbjudandena som går att finna. Med andra ord en lista kurerad av SweClockers insatta teknikintresserade, som med kritiska ögon filtrerar bort bluffreorna. Om du inte redan är med och bidrar; klicka dig in på den officiella fyndtråden och följ mallen, så snappar systemet upp ditt tips och lägger till det på specialsidans överskådliga lista.

Specialsida: Black Friday

Inte nog med att SweClockers gemensamma kraft kurerar Sveriges bästa lista över erbjudanden. Idag, måndag den 22 november klockan 14:00, levererar även våra samarbetspartner heta deals. Här listar CDON, Dustin Home, MSI, Power, Proshop och Webhallen produkter som inte enbart har nedsatta priser, utan där de även kurerat alla prylar för att passa SweClockers medlemmar.

Lagom till den stora dagen håller SweClockers dessutom en livestream tillsammans med Webhallen torsdag den 25 november klockan 23:00. Här pratar vi om upptakten till Black Friday, shoppingdagen i allmänhet och givetvis även drops med exklusiva SweClockers-deals.

Om Black Friday

Shopping- och readagen Black Friday kommer ursprungligen från USA och äger rum dagen efter Thanksgiving, som infaller den fjärde torsdagen i november. Dagen ses ofta som startskottet på julhandeln och har sedan år 2013 blivit en stor kampanjfest även i Sverige.