Vi har länge funderat på hur SweClockers kan bli bättre på att ge tillbaka till samhället i stort och vårt community i synnerhet. I samband med SweClockers Live! den 17 november börjar vi i det bredare perspektivet. Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver.

I sändningen gästades studion av Nathalie Hillerström från Barncancerfonden som berättade om vad pengarna går till och det viktiga arbete som sker. Hon passade också på att slå ett slag för Stream of Hope, ett evenemang som pågår den 11 till 13 december, där gamingprofiler hjälper att samla in pengar till Barncancerfonden.

Bidra till Barncancerfonden genom att Swisha:

qrbred.png

Med QR-koden ovan kan du skicka in din donation med Swish redan idag. Skulle du hellre vilja använda ett annan betalsätt kan du besöka vår donationssida hos Barncancerfonden. Dela gärna länken och/eller QR-koden med vänner, på sociala medier eller varför inte länka den i din signatur här på forumet?

Donera till insamlingen här!

Vi vill också passa på att rikta ett tack till @Hurtigbullen och @Falcon som nyligen hörde av sig med förslag om detta. Förhoppningsvis kan vi alla tillsammans se detta som ett startskottet på fler liknande aktiviteter!