Fyndjägare på jakt efter teknik och hemelektronik har redan fått en försmak av Black Friday i SweClockers kampanjportal. I vanlig ordning tjuvstartar många butiker och är redan igång med kampanjer och erbjudanden. Samtidigt går diskussionerna heta om vad som faktiskt är riktigt bra erbjudanden eller enbart skenbara prissänkningar.

og-image.jpg

Inför självaste Black Friday gästas studion av Patrik @Webhallen Lind, Community Manager på Webhallen och tillika välkänd forumrepresentant, som tillsammans med SweClockers chefredaktör Anton @UndaC Nilsson kommer att bjuda på uppesittarkväll för alla shoppingssugna teknikfantaster.

Det blir insatta diskussioner om Black Friday, snack om Patriks nya roll i forumet och en inblick i vad som händer bakom kulisserna hos Webhallen. Dessutom kommer Webhallen att ta med sig ett och annat exklusivt erbjudande för oss på SweClockers. Sändningen startar på torsdag klockan 23:00 och fortsätter fram till tolvslaget. Häng med!

webhallen2.PNG

Sponsras av Webhallen
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Webhallen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.

asus.png

Webhallen spontanfixar grafikkortstävling!

Missade du Webhallens drop? Ta chansen att kamma hem ett ASUS Geforce RTX 3070 Dual genom att skapa ett eget meme om Anton och hans gamla TV. Posta sedan bilden i diskussionstråden till denna artikel. Tävlingen pågår till den 28 november och vinnaren utses av Webhallen.