Den första torsdagen i december inleds med mysig lucköppning, som innehåller både skönsång och lovord till SweClockers hjälpsamma medlemmar. Årets fullspäckade julkalender har bara börjat och än finns gott om tid att tävla om presentkort och hårda paket.

Nu tänds stjärnorna på nytt
för vi som saknar GPU
Klapparna ligger redan klar
nu blir det bara julebak.
Vi hoppas på en glad jul,
från väst till nord, till öst till syd
Nu får vi bara skrolla på,
på forumet vi vistas på.

Tack för mig och tack till dig,
för SweClockers hjälpte mig
bygga en bra dator
nu saknas bara stol och bord.

Julkalenderns andra vinnare är @Mikillfox, som med stämningsfull gran och julig sång tackar SweClockers för hjälp med datorbygget. Forumhäng, bakning och brist på grafikkort är givna komponenter i en komplett julkänsla år 2021, något vinnaren verkligen fångar. Som tack för det är priset 1 000 kronor i presentkort hos en välkänd datorbutik. God jul önskar SweClockers!

Tävla i SweClockers julkalender!

julkalender_ingress_full.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl från den stämningsfulla julkalender-bilden. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla!

Sponsormeddelande

80 Plus Titanium-nätaggregat med 10 års garanti

Dagens erbjudande kommer från be quiet! med Dark Power 12 i fokus, som är ett nätaggregat där skyhög verkningsgrad och tysthet möts i en perfekt balans. På menyn finns 80 Plus Titanium-certifiering, en effekt på 750 watt och kanonpris på Inet för alla SweClockers-verifierade.

Till erbjudandet