Det har återigen blivit fredag och helgen står för dörren. Det blir dock ännu lite bättre än så när nu SweClockers julkalender gläntar på lucka tre. Dagens vinnare har vässat rimpennan, och hela vägen fram till julafton kommer nya vinnare att belönas i kalendern. Missa inte chansen att sprida varm stämning och vinna fina priser!

SweClockers-Julkalender-utan-luckor.jpg

Det lider mot jul och känslan den gnager,
att ifall klapparna uteblir, blir helgen för mager.
Tomten är gammal och har svårt att prestera,
någon klapp under granen kan han ej garantera.
Ifall tomten i år skulle snubbla och falla,
hur i all världen ordnas det klappar åt alla?
Eller om tomten blir fast i ett deep dive,
eller lockas mer av ett high-fantasy lajv.
Ja, tomten kanske struntar i barnen de arma,
och istället bestämmer sig för att i ett MMO farma.
Nä, för att vara helt säker på klappar i vinter,
ersätts han bäst med en 3d-printer.

Tomten har nått en ansenlig ålder och har därtill insett att det finns många nördiga aktiviteter att roa sig med i vinterkylan. Lösningen på ovissheten är självklart ett tomte-substitut av äkta plast, något dagens vinnare @Nakiwarai taktfast förklarar. Ljuvligt bidrag tarvar juligt pris – 1 000 kronor i presentkort. God jul, önskar SweClockers!

Tävla i SweClockers julkalender!

julkalender_ingress_full.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl från den stämningsfulla julkalender-bilden. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla!

Sponsormeddelande

Inspirera din kreativitet med en SSD från WD!

Bakom dagens lucka väntar videohälsning från WD och ett kanonerbjudande på snabb lagring. WD Blue SN570 är en prisvärd SSD ur WD Blue-familjen som ger dig pålitlig prestanda med 5 års garanti, samtidigt som PCIE-gränssnittet ger din dator en rejäl hastighetsökning mot traditionella SATA-SSD. Endast för verifierade Swec-medlemmar.

Till erbjudandet