Idag tänder vi det andra ljuset i adventsljusstaken, men det är också dags att öppna kalenderns femte lucka. Där hittar vi schysst pris på lagring från PNY, som sällskapas av ett värmande rim. Glöm inte att skicka in ditt bidrag till julkalendern, för att tävla om presentkort och fina priser från Komplett.

SweClockers-Julkalender-utan-luckor.jpg

Har försökt med allt,
men det är ändå så kallt.
Efter första advent,
duger inget element.
Åh vilken pina,
vill bara sitta och grina.
En överspeckad dator på hyllan ovanpå.
Ett trettionittio kan hålla mig varm till morgonen därpå.
Mining är inte uppskattat
det tror jag vi alla kan förstå.
Men datorn den värmer huset,
och finansierar även klappar.
Så när jag inte spelar, kommer den fortsätta gå.

Dagens rimmande vinnare belyser fördelen med att effektuttaget för senaste generationens grafikkort har stuckit iväg, eftersom kraftfulla grafikkort kan kompensera för trötta värmesystem. Att belasta grafikkortet med mining mellan spelrundorna fyller också julklappskontot. Med detta heta rim fyller vi på @morotis julklappskonto ytterligare, genom 1 000 kronor i presentkort. God jul!

Tävla i SweClockers julkalender!

julkalender_ingress_full.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl från den stämningsfulla julkalender-bilden. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla!

Sponsormeddelande

Ta ditt spelprojekt till nästa nivå!

Till jul får du den ultimata utrustningen för dina nästa spelsessioner på din PC eller konsol! Dra nytta av ett speciellt och begränsat erbjudande på vår senaste SSD CS3040 på Elgiganten!

Till erbjudandet