Med dagens lucka öppnad har vi tagit oss igenom en fjärdedel av nedräkningen till julafton och det står klart att SweClockers gömmer ett gäng sångare, komiker och poeter som sprider härlig julkänsla. Glöm inte att skicka in ett bidrag för chans att vinna presentkort och fina Komplett-klappar i någon av de många resterande luckorna.

Utanför fönstret faller snön
Men här inne är jag ute på sjön
För i min dator spelas Sea of Thieves
Då jag i kyla och rusk inte trivs

Mitt 1060 gör så gott det kan
Med en Haswell-CPU hand i hand
Och trots att lådan varit med ett tag
Är mitt problem av ett annat slag

Jag är fri att söka virtuell skatt
Men för hyresvärden får jag inte ha katt
Nej, jag saknar något bredvid som myser
Ja, kanske en gul robothund som lyser

Vinnaren för den sjätte luckan är @ostrichboy, som tar ton för att sätta fingret på en del av jultiden som till och med är viktigare än kraftfull hårdvara – gemenskapen. Den fina sången och viktiga ämnet belönas med 1 000 kronor i presentkort. Det räcker inte riktigt till en avancerad robothund, men är ett bidrag på vägen. Presentkortet levereras också med en förhoppning om att sällskap dyker upp i sinom tid. God jul!

Tävla i SweClockers julkalender!

julkalender_ingress_full.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl från den stämningsfulla julkalender-bilden. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla!

Sponsormeddelande

Grym deal på Nothing ear (1) till SweClockers-läsare

Använd rabattkoden XMASNOTHING för schysst rabatt på de välrenommerade, trådlösa in-ear-lurarna. Gäller endast idag (6 december) och max 300 st.

En juledeal bäst på mil,
superhett och väldigt lätt.
Med ANC kan du le,
använd koden ska du se.
God jul från Nothing och Webhallen!

Till erbjudandet