Nu är det dags att öppna på locket till den sjunde luckan på SweClockers julkalender, där Seagate väntar med ett fint SSD-erbjudande. Självklart sprider även en medlem julstämning och idag sker det genom en nördig tappning av Viktor Rydbergs Tomten. Har du också ett nördigt sätt att ingjuta en känsla av julmys? Skicka in ett bidrag för chans att vinna presentkort och hårda paket från Komplett!

Midvinternattens kretsbrist är svår,
blue screen of death blinka och lysa.
Datorn ej längre gamea förmår
ingen lagerhylla ett enda 2070 hysa,
GPU-spargrisen full sedan länge är,
men detta år finns inget Nvidia Ampere,
kanske istället ny mus och Razer Kraken,
Endast Sweclockersgubben är vaken.

Sitter och minns tiderna från förr
glögg och pepparkakor magen fyller,
månen skiner upp gran och dörr,
en fröjd att forumet tillvaron förgyller,
ut och vandra med headcrabhatten,
eller köra och drifta med racingratten,
RGB-belysningen lyser rött på taken.
Endast Sweclockersgubben är vaken.

Det är @Atomisk_Vektor som högtidligt skaldar om allt från skräckinjagande BSOD och kretsbrist, till mer angenäma nördangelägenheter som RGB-belysning och SweClockers forum. Kan det bli en dikt som lever vidare i ett sekel? Troligtvis. Belöningen är 1 000 kronor i presentkort hos en välkänd datorbutik. God jul!

Tävla i SweClockers julkalender!

julkalender_ingress_full.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl från den stämningsfulla julkalender-bilden. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla!

Sponsormeddelande

Av testpilot guldbelönad NVME-SSD från Seagate

Seagate Firecuda 520 är en otroligt snabb SSD med PCI Express 4.0 x4-anslutning, som fått guldmedalj av testpilot. God Jul SweClockers läsare! Idag hittar ni den till ett till ett riktigt fint pris hos Webhallen.

Till erbjudandet