Kylan håller ett hårt grepp om vårt avlånga land, men arbetande datorhårdvara och SweClockers julkalender håller inomhustemperaturen uppe. Bakom lucka nummer åtta gömmer sig ett kanonerbjudande signerat Lenovo, men även ett användbart julklappsrim. Glöm inte att skicka in ett eget bidrag där du julklappsrimmar eller sprider julstämning genom exempelvis sång eller poesi. Presentkort och hårda paket finns i potten!

SweClockers-Julkalender-utan-luckor.jpg

Denna klapp är tung och stor.
Vad kan i den va' gömt?
Kablage och kretskort i denna bor.
Och spel du kanske glömt!
Från Tetris, Space Invaders, Mario och Pong
Till Mine Sweeper, Ducktales och Donkey Kong

Färgade knappar med spel från förr
Ett kabinett som öppnar nostalgins dörr
Barnen idag tycker det är det tamaste som finns.
Men det är guld värd för oss gamla som minns.

Den gamla goda tiden vi nu kan se tillbaks på.
Den gamla goda tiden när pixlarna var få.
Grafiken var rå,
man kunde bara spela två Men vi älskade det så.

Strumpor, böcker och något gott att tugga på – det är julklappar som återkommer år efter år och då är det bra att ha rimmen redo. Arkadskåp är en klapp som kanske inte är fullt lika vanlig, men den som ger sig på att ge bort en sådan pjäs har förmodligen fullt upp med att slå in den. Dagens vinnare @Andiders kommer till undsättning med ett passande rim. Detta belönas med presentkort på 1 000 kronor. God jul!

Tävla i SweClockers julkalender!

julkalender_ingress_full.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl från den stämningsfulla julkalender-bilden. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla!

Sponsormeddelande

Schysst rabatt på Lenovo Legion 5 Pro

Bärbara Legion 5 Pro har konstruerats för total dominans, både i och utanför spelen, och använder AMD Ryzen-processorer samt Nvidia Geforce RTX-grafik. QHD-skärmen är på 16 tum, med 16:10-format och upp till 165 Hz i uppdateringsfrekvens.

Nu råder med 20 procent rabatt för SweClockers läsare. Använd rabattkoden SWEC i Lenovos butik.

Till erbjudandet