Den tålmodige kan snart börja räkna antalet "Dar före dan", men ännu finns många luckor kvar i SweClockers kalender. Skicka in ett juligt bidrag för chans att vinna presentkort och klappar från Komplett! Lucka 9 döljer skönsång om och med snygg vattenkylning, vid sidan av ett generöst Kingston-erbjudande.

RGB-ljus här i vårt hus,
julen är kommen, hopp tra-la-la-la!
Kylblock med ljus och pumpar och sus, pumpar och sus,
Datorn står så grön och sval på hyllan,
datorn står så grön och sval på hyllan.
Tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, la-la!

Kom nu min vän, kom nu igen,
titta beundrat, hopp tra-la-la-la!
Tar mig en bild å laddar upp på Swec, laddar upp på Swec,
Nu kan alla se min fina dator,
Nu kan alla se min fina dator.
Tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, la-la!

Kom tag en sväng, slangar i mängd, nörden har kopplat, hopp tra-la-la-la!
"Ress" och en "rad", helblock så sött, helblock så sött,
"tempen" är nu under trettio grader,
"tempen" är nu under trettio grader.
Tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, la-la!

Vattenkylning och trånande blick är kärnan i det RGB-strålande bidraget som vinner dagens lucka, ett bidrag signerat @Dinoman. Nu får den nördiga omskrivningen av dikten Tomten sällskap av en minst lika nördig julsång, baserad på en känd förlaga som ingen kan namnet på (Julpolska). Prestationen belönas med 1 000 kronor i presentkort hos en välkänd teknikåterförsäljare. God jul!

Tävla i SweClockers julkalender!

julkalender_ingress_full.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl från den stämningsfulla julkalender-bilden. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla!

Sponsormeddelande

Kingston Fury Beast DDR4 16 GB 3 600 MHz

Nya Kingston Fury Beast DDR4 är snabba gamingminnen med värmespridare i låg profil för hög kompatibilitet med kylare och andra komponenter. Minnena har Intel XMP- och AMD DCCOP-profiler för överklockning med bara en knapptryckning och du kan känna dig säker, då Kingston lämnar livstidsgaranti på sina minnen.

Kingston Fury Beast kommer i en mängd olika kapaciteter och i både RGB-bestyckat och RGB-löst utförande, men dagens kanonerbjudande gäller 16 GB med svarta värmespridare. Erbjudandet gäller hos Inet för verifierade SweClockers-medlemmar.

Till erbjudandet