I och med öppnandet av dagens lucka har två tredjedelar av kalendern avverkats. De senaste veckorna har vi sett en mängd fina bidrag och vassa erbjudanden. Lucka 16 är inget undantag och rymmer en rabatterad produkt perfekt för den som vill ha julpyntet under uppsikt, medan dagens vinnarbidrag osar av nostalgi. Glöm inte att skicka in ditt bidrag för att tävla om presentkort och hårda paket!

SweClockers-Julkalender-utan-luckor.jpg

En låda du önska och ut vi fick gå,
till återbrukstationen den här stod och sken upp i sin vrå.
Stor och ståtlig på sin tid,
dock fyller fortfarande sin funktion bättre än de som byggs i nutid.
Plats för diskar du ska få,
då du kan fylla det ifrån topp till tå.
Se den inte som en restriktion,
då den kommer alltid utföra sin fulla funktion.

Dagens vinnare rimmar om jakten på en närmast antik julklapp, nämligen det gamla mastodontchassit Chieftec Dragon Full Tower. I julkalenders tråd är det många som minns den gamla lådan, och i ett 10 år gammalt galleri av @Xeroxx finns pjäsen att beskåda i sitt rätta element – komplett med självlysande vattenkylning. Det är @dotcm som diktar om besten och det belönas med 1 000 kronor i presentkort. God jul!

Tävla i SweClockers julkalender!

julkalender_ingress_full.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl från den stämningsfulla julkalender-bilden. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla!

Sponsormeddelande

Nätverkskamera till riktigt bra pris!

Till dig som vill passa på att uppdatera säkerheten så hittar Hikvisions nätverkskamera idag in i SweClockers julkalender.

God Jul från Dustin!

Till erbjudandet