Dags att göra plats för en och annan uppgradering? I SweClockers Marknad kan alla medlemmar köpa, sälja och byta teknikprylar, men ibland kan det vara skönt att slippa handskas med begagnade produkter och istället låta någon annan ta hand om logistiken. För detta introducerar Komplett ett nytt betalsätt i den egna butiken.

Komplett FLEX gör det möjligt att välja bland tusentals produkter och klicka hem den senaste tekniken till en förmånlig månadskostnad, istället för att tvingas betala hela summan på en gång. Totalpriset visas tydligt i kundvagnen och det finns inga dolda avgifter.

I praktiken en form av avbetalning med ytterligare en viktig rättighet: att efter en förutbestämd period kunna välja mellan att fortsätta delbetalningen eller lämna tillbaka produkten och byta den mot vilken FLEX-produkt som helst. Nyfiken på hur det fungerar? Fråga @Komplett i forumet!

Passa på att uppgradera och ange rabattkoden KOMPLETT_FLEX för att annonsera gratis och sälja av dina äldre prylar i SweClockers Marknad. Komplett bjuder på kostnaden (ord. pris 30 kronor) till och med söndag den 30 januari.

Sponsormeddelande

kse_flex_q122_728x410.jpg

Komplett FLEX – ett nytt och enkelt sätt att köpa teknik

Det blir inte lättare än så här. Komplett FLEX är ingen hyrestjänst, utan ett betalsätt med möjligheten att byta produkten genom att sälja tillbaka den. Det är du som äger produkten och föredrar du att behålla den gör du det utan några andra åtaganden när den är betald.

Genom Komplett FLEX kan du välja fritt bland tusentals produkter och du betalar 0 kr i startavgift. Du får en låg och fast månadskostnad och när du uppgraderar får din produkt en ny ägare. Dessutom kan du uppgradera på ett enkelt, billigt och flexibelt sätt.

Läs mer om Komplett FLEX