Ingenting får ett nördhjärta att klappa som rykande färsk hårdvara. På Samsung Galaxy Unpacked släpptes nya telefoner i Galaxy S22-serien tillsammans med en ny generation surfplattor vid namn Galaxy Tab S8, där den gemensamma nämnaren är flaggskeppens fokus på produktivitet och kreativt skapande.

antonandreas.jpg

Andreas @AkP86 Persson och Anton @UndaC Nilsson med Samsung Galaxy S22 och Galaxy Tab S8.

SweClockers alldeles egen Anton @UndaC Nilsson beger sig till Samsung Electronics i Kista för att ta en titt på de nya modellerna. Han passar samtidigt på att bjuda in den talangfulle medlemmen Andreas @AkP86 Persson för att tillsammans genomföra ett mycket speciellt uppdrag.

Andreas, som bland annat är känd för sim-racing i galleriet, är nämligen tecknare och mannen bakom den fantastiskt nördmysiga illustrationen av SweClockers julkalender. Han får nu tillfälle att testa Samsungs senaste flaggskepp och samtidigt göra någonting alldeles extra inför utnämningen av "årets medlem" 2021.

cap.png

Uppdraget går ut på att använda Samsung Galaxy S22 Ultra och Galaxy Tab S8 Ultra för att det illustrera diplom som ska delas ut till den som utses till "årets medlem" av övriga medlemmar i forumet. Till sin hjälp har han Samsung S Pen och Clip Studio Paint, men även en välklädd Anton, som får stå modell och posera framför kameran.

Den stora frågan är dock hur hedersutnämningen "årets medlem" 2021 egentligen ska illustreras och vad som kännetecknar den som övriga medlemmar anser är allra bäst på att bidra till gemenskapen i forumet. Nomineringarna drar igång i början på nästa vecka och svaret på frågan får vi i videon ovan. Häng med!

Betalt samarbete med Samsung Sverige

Denna artikel produceras i samarbete med Samsung. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.