Röda Korset, UNHCR och UNICEF har varit snabba med att svara på civilbefolkningens utsatta situation i Ukraina. För att dra vårt strå till stacken har vi sedan lördagen den 26 februari valt att skänka en ansenlig mängd annonsutrymme till organisationer som arbetar med att hjälpa människor i nöd.

UNICEF, UNHCR och Röda Korset gör stora insatser på plats i konfliktområdet, bland annat genom att undsätta skadade, distribuera förnödenheter, skänka läkemedel och säkra tillgången till rent vatten. De är dessutom verksamma i omkringliggande länder för att bistå familjer och barn som tvingats fly.

Bidra du med genom att Swisha en gåva eller bli månadsgivare. Det gör skillnad!

UNICEF

Hjälper barn och familjer vars liv och hälsa hotas och ser till att de snabbt får tillgång till akut sjukvård, tak över huvudet, mat och rent dricksvatten. Just nu matchar Akelius Foundation alla donationer.

► Swisha till 902 0017 och märk överföringen "UKRAINA"
Läs mer

Röda Korset

Kämpar för att hjälpa människor som drabbas av konflikten i Ukraina. Att rädda liv har högsta prioritet.

► Swisha till 900 8079. Numret är tillägnat Röda Korsets arbete i Ukraina.
Läs mer

UNHCR

FN:s flykting flyktingorgan jobbar för att ta hand om de människor som nu måste fly Ukraina. Just nu matchar Akelius Foundation alla donationer.

Läs mer

SweClockers är inte officiella samarbetspartner till UNICEF, UNHCR eller Röda Korset, utan gör detta på eget initiativ. Vi tar inte betalt för annonsutrymmet och vi tar inte del av donationer.