Få besitter samma kunskaper och kännedom om varumärken och marknadstrender som SweClockers gemenskap. Inom datorhårdvara finns inom de flesta produktkategorier en lång rad olika aktörer att välja på. Många väljer att konkurrera direkt mot varandra med likartade produkter, andra försöker särskilja sig med unika funktioner och laserfokus på en specifik målgrupp.

Undersökningen genomför vi för att förstå hur intressen förändras över tid och vilka tillverkare som är viktiga för SweClockers-communityt. För oss är detta ett sätt att förstå vad som trendar och efterfrågas av SweClockers, utan att låta annonsörer spåra individer och köpbeteenden, vilket är något vi är emot. Delta i vår undersökning! Alla svar som inkommer är givetvis anonyma.

Vi vill helt enkelt veta hur bra företagen lyckats att möta SweClockers gemenskap och läsarskara. När du tänker på en produktgrupp, vilka är de första företagen du kommer att tänka på? Är du den som ger köpråd till omgivningen? Jobbar du med teknik till vardags?

Resultatet sammanställs anonymt och inga personliga uppgifter sparas. Däremot följer vi upp med en redaktionell artikel kring de svar som inkommer. Det tar cirka 5 minuter att svara, och svara endast på det som är relevant för dig.

Till undersökningen (extern länk)

Har du ett förslag som hade gjort undersökningen roligare att delta i? Som ett litet tack får tre medlemmar med bäst idé om hur vi kan göra undersökningen roligare varsitt presentkort på 1 000 kronor hos sin favoritåterförsäljare. Lämna din idé i kommentarstråden!