Du som har haft stenkoll på kvartalets datorbygge-omröstningen har redan sett vem det var som blev vinnare, men för er olärda blev ingen mindre än @Pliind, även känd som Patrik Lind IRL, som kammade hem segern. Med sitt bygge PC-O11 Mini Air och custom loop landade han 25 procent av rösterna och lyckades i slutsträckan ta sig förbi SirMackes retrohörna för att norpa förstaplaceringen.

I videon ovan får vi ta en närmare titt på bygget och @Pliind får möjlighet att berätta mer ingående om hur arbetet gick till, hur alla komponenter kom på plats och lite framtidsplaner.

Resultatet i omröstningen såg ut som sådan:

Detta är endast ett av fyra kvartal och det har redan kommit in kandidater till nästa omröstning. Har du något projekt du jobbar med för tillfället så vore det ju förstås kalas om du ville dunka upp ett gäng bilder i galleriet för att få chansen att visa upp ditt bygge ordentligt.

Har du några synpunkter gällande kvartalets galleri, eller några andra tankar om förbättringar, så är det bara att plita ner dessa i tråden. Alternativt skicka PM eller använda kontaktverktyget. Det finns alltid utrymme för förbättring!