Robotdammsugarna är här för att stanna. I många hem är de självkörande paketen assistenter som underhållsstädar lite varje dag, medan andra har sugkraft och funktionalitet för att på egen hand hålla golven skinande rena. Roborock är en av de stora namnen i branschen och när de i veckans fråga tar pulsen hos SweClockers medlemmar är det självklart robotdammsugare som står i fokus.

Markera de egenskaper som du värderar högst och motivera gärna dina val i kommentarstråden! Har du kanske redan en robotdammsugare hemma? Vilken modell, och varför valde du den?

Sponsormeddelande

S7 Max V.jpg

Roborock S7 MaxV med dubbel sugprestanda och automatiska funktioner

Roborocks senaste robotdammsugare lägger tonvikt vid det som är viktigast för en dammsugare – sugkraften. Med nykomlingen är prestandan dubbelt så hög som hos S7, vilket ackompanjeras av ett AI-drivet system för att undvika hinder, kameror för att titta till städuppdraget på distans. Precis som tidigare kontrolleras schemaläggning och styrning direkt från telefonen.

Med S7 MaxV Plus medföljer en dockningsstation för att bland annat tömma dammbehållaren och göra städningen ännu enklare. I slutet av maj dyker helautomatiska S7 Max V Ultra upp i butik, som tar det hela ett steg längre med rengöring av moppen, påfyllning av vatten och automatisk rengöring.

Roborock S7 MaxV (Prisjakt.se)

Roborock logo

Sponsras av Roborock
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Roborock. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.