På SweClockers forum diskuterar likasinnade människor allt mellan himmel och jord. Nästan i alla fall. Det finns forumdelar för många olika ämnen som gör det snabbt och enkelt för dig att hitta trådar som kan vara av intresse. Sedan finns det ett ordentligt block vid namn Övriga ämnen där det går att prata om lite allt möjligt med andra SweClockers-medlemmar och det finns idag snabblänkar till specifika underforum bland annat hobby och fritid, akademiska ämnen och underhållning.

En tråd som ständigt dyker upp i toppen av veckans mest populära trådar är Elbilstråden. Denna startades för lite mer än två år sedan av @Aktsu och har i skrivande stund 14 740 inlägg och varje veckan trillar det in ytterligare ungefär 300 inlägg. För folk som vill prata om något specifikt gällande elbilar blir det lätt att dessa inlägg försvinner i det ständiga flödet, vilket kan leda till att intressanta ämnen aldrig tas upp ordentligt. Och med nästan 15 000 är det rätt svårt att få en bra överskådlighet.

Nyligen startades det en tråd om just elbilar i Feedback till SweClockers-delen där frågan om separat del för elbilar togs upp. Trådens skapare, @superapan, och skriver bland annat detta om saken:

Den mest aktiva tråden, överlägset, rör elbilar. Det är något som uppenbart drar mer intresse än många andra subforum om bildskärmar, HiFi, foto eller annat. Den aktuella tråden är svår att överblicka med många sidospår, och blir ofta derailad av olika anledningar.

Så vad tycker du i frågan? Bör SweClockers ha en regelrätt forumdel för elbilar? Eller kanske möjligtvis en för fordon, där alla olika typer av fortskaffningsmedel kan diskuteras? Eller har fordon och fordonsrelaterade diskussioner inget på SweClockers att göra? Tyck till i tråden!

Har du andra åsikter att lyfta som inte har med ämnet att göra? Skapa en tråd om det i Feedback till SweClockers så kikar vi på det.