E1.jpg

Sommar och semester hindrar inte @Komplett och forumrepresentanten Erik Järlestrand från att dra igång den tredje upplagan av Swec-Bonanza. I vanlig ordning handlar det om en exklusiv kampanjperiod med rabatter och erbjudanden för just SweClockers, där medlemmarna är med och påverkar vilka produkter som ska begåvas med riktigt röda prislappar.

Vi är glada att vi till viss del lyckades leva upp till medlemmarnas förväntningar med Bonanza 2 och hoppas kunna trumfa det framöver. Med många kollegor på semester och en riktigt “härlig” inflation så blir det nog lite mer avskalat just denna gång. Men vi är peppade, det har redan kommit in önskemål i tråden och vi jobbar på för att få till några bra deals i denna Bonanza 3 Sommar (semester) -edition.

Vad skulle du behöva uppgradera i sommar? Passa på att önska rabatter i tråden och diskutera vilka prylar som ska stå högst upp på SweClockers önskelista. Erik och gänget drar igång Komplett Swec-Bonanza 3 på måndag den 4 juli klockan 10:00. Missa inte att vara med!

Komplett Swec-Bonanza 3 Summer (Semester) Edition