Tidigare i juli hade SweClockers community möjlighet att lägga röster på de olika byggena som trillat in i SweClockers galleri sedan början på april. Det var en skara tjusiga och intressanta byggen som bland annat The Monalisa av @Wasp, panelbyte och TV-out på Game Boy Advance av @pskjonte och Vertikal av @UnknownBum. Det blev lite utav en jordskredsseger då det sistnämnda bygget fick 45 procent av rösterna och tog hem förstaplatsen.

I videon ovan får vi ta en närmare titt på bygget och höra hur @UnknownBum arbetat med chassit under det gångna året, hur processen sett ut med 3D-printing, vilka komponenter som används samt hur framtiden ser ut.

@UnknownBum fick lämna redaktionen med ett presentkort från Komplett samt en hytt på SweClockers och FZ:s festliga båtresa Moderskeppet.

Sommaren lider mot sitt slut och nu blickar vi framåt till hösten. Har du ett bygge som väntas bli färdigt innan slutet av september? Då bör du givetvis ladda upp bilder på bygget, processen och hela balunsen på SweClockers Galleri för att få möjlighet att vinna Höstens Galleri.