Den 20 oktober går premiärresan för Moderskeppet, en kryssning för alla som älskar spel och hårdvara. Lagringsjätten Seagate är på plats för att snacka om det senaste inom datalagring och kommer bland annat att visa upp hårddiskar i serierna IronWolf och Exos, som är anpassade för extra hög driftsäkerhet i nätverkslagring.

Nu vill Seagate undersöka vad SweClockers egentligen lagrar på sina NAS-enheter ute i stugorna. Är det säkerhetskopior som tar upp utrymmet, eller finns helt andra behov? Var med i omröstningen och diskutera i forumet!

Sponsormeddelande

Lagring från Seagate anpassad för NAS

Seagate IronWolf är en hårddiskserie anpassad för NAS- och RAID-miljöer där det ställs tuffa krav på stabilitet och prestanda. Bland annat finns mekanisk vibrationsstabilisering (4TB+), avancerade energisparalgoritmer och stöd för Error Recovery Control, så att RAID-volymen inte behöver byggas om vid tillfälliga fel.

Seagate Exos och IronWolf finns hos Webhallen

seagate_1c_blk_stacked-(1).png

I samarbete med Seagate

Denna artikel produceras i samarbete med Seagate. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.