Jonas.jpg

För ett litet tag sedan efterlystes testare till Samsungs senaste produkter i Galaxy-serien. Efter många och långa överläggningar står det klart att en riktig SweClockers-veteran får det ärofyllda uppdraget att undersöka Samsungs ekosystem och dela med sig av sina synpunkter och erfarenheter till medlemmarna i forumet.

I startgropen står ingen mindre än den rutinerade teknikfantasten Jonas @OC&Burn Wikström, som är 39 år och bor i Umeå. Han väljer att låna hem Samsung Galaxy Fold4, Watch5 Pro och Buds2 Pro för att under två veckor prova på möjligheterna som erbjuds. Till hans personliga intresseområden hör bland annat överklockning, hemautomation, hemmabio och spel.

Jag har sedan barnsben varit väldigt teknikintresserad och spenderat mycket tid med överklockning. Teknikintresset ledde mig in på utbildningen till Systemvetare och jag jobbar nu som Objektledare inom IT. Har länge varit nyfiken på Samsungs produkter, framförallt Flip och Fold, där den utökade visningsytan i särskilt Fold känns väldigt lockande.

Upplägget är enkelt. Jonas har fria händer att utvärdera produkterna, med särskilt fokus på just samspelet i ekosystemet. Utöver att testa hårdvara, mjukvara och viktiga funktioner kommer han även att komplettera med sina egna personliga användningsområden. Som tack för insatsen kommer han att belönas av SweClockers med 2 500 kronor i presentkort på Inet.

Vad skulle du önska att @OC&Burn undersöker när det kommer till Samsungs produkter och ekosystem? Skriv och fråga i tråden!

042_eco_galaxy_zfold4_beige_spen_zflip4_pinkgold_watch5_silver_buds2pro_borapurple_Samsung.jpg

Samsungs nya Galaxy Z Fold-serie, Galaxy Watch 5-serie och Galaxy Buds2 Pro är nu tillgängliga i butik

Utforska Samsung Galaxy Z Fold4 och Samsung Galaxy Z Flip4 – den nya generationen av vikbara telefoner med uppgraderad kameraupplevelse och större batteri än hos tidigare generationer.

Du hittar även Samsungs tredje generation Galaxy Buds2 Pro trådlösa hörlurar som levererar Hi-Fi 24bit Audio med ett högdynamiskt omfång och kristallklar upplösning, samt Samsung Galaxy Watch5 och Samsung Galaxy Watch5 Pro – Samsungs senaste generation av smartklockor som kommer med ett större batteri än tidigare, personlig design och förbättrad hållbarhet.

Läs mer på Samsung Sverige

I betalt samarbete med Samsung Electronics Nordic
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Samsung Electronics Nordic. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.