De senaste månaderna har hårdvarujättarna avfyrat ett batteri av färsk hårdvara och det rycker säkerligen i köptarmen hos många entusiaster. Att fredag den 25 november är ett särskilt bra tillfälle att göra slag i saken har knappast gått någon förbi – det är Black Friday. För att värma upp inför den rabatterade traditionen är det dags att utmana gänget på Komplett, som med en dedikerad samlingssida står redo inför den hektiska shoppingmorgondagen.

20221118_121928.jpg

Erik tar sig an de elva frågorna som har en mer eller mindre uppenbar koppling till hårdvara och Black Friday. Erik lyckas skrapa ihop med 7 starka pinnar: Helt okej, med andra ord. Smäller SweClockers gemensamma kunskaper snäppet högre? Dyk in i quizet och dela resultatet i forumtråden, något som ger chans på Kompletts grädde på moset: 1 000 kronor i presentkort eller SSD-enhet på 250 GB.

Detta är @Komplett i SweClockers forum

E1.jpg

Erik Järlestrand
Gammal forumräv och aktiv tekniknörd från Göteborg, som älskar datorer och prylar lika mycket som han gillar ordvitsar och att vara ute i naturen. Har rosaskimrande minnen av överklockningen av sin Athlon XP 2200 (med blyertspenna) och tycker absolut inte att 64 GB RAM är overkill för sin TrueNAS-baserade hemmaserver.

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.