Nu är det äntligen dags att dra igång! SweClockers julkalender kommer att fyllas av julklappar till den som sprider julstämning och skickar in ett eget julrim, juldikt eller julsång på video eller i text. Nördtomten delar ut presentkort och ger även chans att vinna ett stort uppgraderingspaket med hårda julklappar från Komplett.se.

Jag börjar bli rätt gammal, men jag gillar att ha kul. Men skärmen är för liten, bilden pixlig och ful. Jag shoppa' loss i fredags, nytt grafikkort är på gång. Men ny skärm blev det inget med, min plånbok var för trång. Jag vill ha en bättre bildskärm, så jag ser vad det står. Kunna se när vinden blåser i mitt ultrarealistiska hår. Jag ska spela massa nya spel, ja hela julen lång.
Allt som saknas är presentkort, därför skrev jag denna sång.

Årets första vinnare är ingen mindre än @blackeagle, som framför en riktigt härlig julsång om en bättre bildskärm under granen. Som tack för det sköna bidraget belönas han precis som önskat med 1 000 kronor i presentkort från en välkänd datorbutik. God jul önskar SweClockers!

Tävla i SweClockers julkalender!

ingress2.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl som du önskar dig i jul. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla

Sponsormeddelande

Erbjudande: WD_BLACK SN770 1 TB för 1090 kronor på Webhallen

Western Digital och Webhallen öppnar årets kalender med en smaskig rabatt på intern lagring med SN770. Ett trevligt hårt paket att lägga under granen till din tekniktörstande vän eller kanske till dig själv. Tidsbegränsat erbjudande så länge lagret räcker.

Till erbjudandet