Nu har en hel veckas lucköppnande i SweClockers julkalender passerat, men än finns det gott om både härliga bidrag och luckor kvar. I lucka nummer sju hittar vi ett julrim kryddad med gaming-osande julklappsönskningar.

Jag hoppas att denna ger dig massor av lycka, för du ska få känna, spamma och trycka.
Om du redan i natt skulle vilja köra, så lovar jag att inte komma och störa.
För med denna vid dina händer, vit flagg motståndet sänder. Ja det krävs något som matchar din aptit, nu när du ska besegra cyberspace elit.

Här tittar nämligen @Dorchen fram och bjuder på ordentlig julstämning. Utöver en trio beståendes av tjusig jultröja, juleljus och tomtesällskap bjuds på tangentbordshamrande i diktform. Som tack för både dikt och stämningsfull uppläsning blir det belöning i form av 1 000 kronor i presentkort från en välkänd datorbutik för att uppfylla önskan om nytt tangentbord. God jul önskar SweClockers!

Tävla i SweClockers julkalender!

ingress2.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl som du önskar dig i jul. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla

Sponsormeddelande

Lagring från Seagate i dagens lucka!

Seagate One Touch Desktop with Hub 8 TB är en extern hårddisk som erbjuder dig massor av möjligheter. Anslut dina mobila och portabla enheter i den inbyggda USB-huben (1 st. USB Type-C och 1 st. USB 3.0) och gör en backup och ladda dem samtidigt. Den inbyggda huben med backup-funktion kan naturligtvis användas även om din dator är avstängd.

Erbjudandet räcker dagen ut eller så långt lagret räcker. Du måste vara inloggad på Inet för att ta del av rabatten.

Till erbjudandet