Den åttonde luckan är här och vi tar en snabb tur tillbaka till år 1998. Årets julklapp är datorspelet och Nintendo har precis lanserat Game Boy Color. I dagens lucka är det nämligen just den handhållna numera klassikern som ackompanjerar med både bild och nostalgiska toner.

Vinterkvällarna gnistrar mörka och kalla, men elräkningarna, de blir inte så balla. CPU:n den svettas och grafikkortet kvider, men summan på kontot är det som verkligen lider. Att kunna njuta av något som drar minimalt med ström, ja det låter nästan som en dröm.

Men julen det är undrens industri, drömmen blir sann med lite retro-magi! Två batterier är det enda den behöver, startar och utför varenda manöver. Med endast 8 megahertz dig den här förtrollar, du kan rädda prinsessor eller fånga monster i bollar.

Känns vintern fortfarande grå som ett berg? Oroa dig inte, den här har färg! Njut av äventyr med ettor och nollor, här får du ett Game Boy Color!

Den här gången är det @happy_hardcore_ som står för gnistrande retromagi! Utöver fin julscen och grön konsolpärla levereras en lika strålande dikt, vilket såklart innebär välförtjänt belöning i form av 1 000 kronor i presentkort från en välkänd datorbutik.

Tävla i SweClockers julkalender!

ingress2.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl som du önskar dig i jul. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla

Sponsormeddelande

Ett tyst och riktigt hårt paket att lägga under granen från Bequiet!

Ett riktigt trevligt erbjudande på det fina chassit Pure Base 600 ifrån Bequiet hittar ni hos Inet i dagens lucka!

Erbjudandet räcker dagen ut eller så långt lagret räcker. Missa inte att du måste vara inloggad på Inet för att ta del av rabatten!

Till erbjudandet