Remakes och remasters är hett på spelfronten, vilket även gäller med den nionde luckan i SweClockers julkalender. En klassisk juldikt har både moderniserats och SweC:ifierats för att inte bara höja julstämningen, utan även värma nördiga hjärtan.

Blackfridaynattens köld är hård, men RGB-strippsen gnistra och glimma. Mången sova i enslig gård djupt under Black Weeks sista timma. Månen vandrar sin tysta ban, Minecraft-snön lyser vit på fur och gran.

I nya COD sitter snipern på taken, då endast SweClockaren är vaken. Men ack där sitter en ledsen figur, för allt han vill göra är att spela. Men datorn är seg och han blir sur, varför han inte glädjen kan dela. Frustrationen växer i maka takt, kill-death ration utanför hans makt.

För då skyller han på komponenter och slår hårt på sina tangenter.
Han hoppar in och kollar och söker nog måste väl något gå att göra, för han blir inte bättre hur han än försöker och statsen förblir åter röda. Han blir retad i chatten och de säger noob, han blir då åter i ett dåligt mood. Han gråter tyst och hulkar, innan han joltcolan bulkar.

Han går till sitt forum för att hitta råd, loggar in och börjar scrolla.
Han hittar då en fin julrimstråd och snabbt med orden börjar trolla.
Tangenterna far och geniknölarna glöder, han skriver så tills fingrarna blöder.
Han tänker att han sömnen får hoppa, så att han julrimstävlingen kan toppa.

Black friday-nattens köld är hård, men RGB-strippsen gnistra och glimma.
Mången sova i enslig gård, djupt under Black Weeks sista timma.
Men nu äntligen bryts den stora sorg, när han lägger till i sin varukorg.
Så äntligen blir det klart – en ny processor, så underbart.

Den här gången är det @Fultoncharge som sätter julstämningen med sin aningen nördiga tolkning av Viktor Rydbergs klassiska dikt Tomten. För sin bedrift ges en välförtjänt belöning i form av 1 000 kronor i presentkort från en välkänd datorbutik.

Tävla i SweClockers julkalender!

ingress2.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl som du önskar dig i jul. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla

Sponsormeddelande

Färgrik AIO-kylare från Asus!

Riktigt vasst erbjudande från Asus hittar du idag hos Inet.

Asus ROG Strix LC är en ny serie vattenkylare som saknar OLED-displayen som sina syskon Ryuo och Ryujin har, men kommer istället i en mer prisvärd konfiguration med kraftfulla fläktar med riktigt högt statiskt tryck samt RGB-belysning, självklart kompatibel med ASUS Aura Sync.

Missa inte att du måste vara inloggad hos Inet för att ta del av priset!

Till erbjudandet