I slutet av 2022 bjöd Inet in SweClockers medlemmar till kreativ tävling, med uppdraget att skapa det finaste som kan monteras på den bärbara datorns lock, ett gitarrfodral eller datorchassit. Det handlar givetvis om klistermärken. Nu har Inet korat totalt elva vinnare i de tre kategorierna, som alla belönas med 1 000 kronor i presentkort och framöver också klistermärkena i fysiskt utförande.

Kategori 1: Inet-design

I den första kategorin väljer Inet att vrida upp antalet vinnare från tre till fem, ett beslut som inte är särskilt förvånande med de många, förstklassiga bidragen som trängs i tävlingstråden. Juryn från Inet anser att kvintetten @toast_93, @Jegendal, @k1ng3mar, @preciousillusion samt @hgbf utmärker sig lite extra, varför presentkort och klistermärken väntar.

Kategori 2: Citat-stickers

I tävlingstråden råder ingen brist på både klassiska hårdvarucitat, roliga ordlekar och nyskapande ordstäv. Vinnartrion som levererar Inets favoriter är @Sichly, @Chukkolatte och @freddap.

Kategori 3: Valfri design

Sist men inte minst kliver rullar @Magicanz, @Patan77 och @IMPANI ut tre högoktaniga klistermärken med egen design. Det ikoniska hjärtat i hårddisken får nu ett ansikte, medan vacker datormaskin modell äldre sällskapas av den mest användbara tangenbordskombinationen.

SweClockers och Inet önskar alla vinnare stort grattis och tackar för alla välpolerade bidrag i tråden. Inom kort kontaktas samtliga vinnare via forumets interna system för meddelanden (PM).

Sponsras av Inet

Inet.png

Denna artikel produceras i betalt samarbete med Inet. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.